Szolgáltatások
programok
2020. június
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2011. 11. 28. hétfő
Fővárosi Pedagógiai Napok 2011

A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet 2011. december 5-9. között ismét megrendezi a Fővárosi Pedagógiai Napok programsorozatát.

Budapest sokszínű pedagógiai munkájának összegző bemutatása révén az oktatás-nevelés folyamatában valamilyen módon érintett partnerek, a pedagógusok, az iskolák és az önkormányzatok, fenntartók részleteiben is megismerhetnek néhány példaértékű fejlődési és fejlesztési lehetőséget.

FPN 2011. porogramfüzet

A fenntartó Fővárosi Önkormányzat, valamint a partnerintézmények segítségével olyan programsorozatból válogathatnak az érdeklődők, amely az oktatás-nevelés aktuális eseményeinek és eredményeinek bemutatásán túl helyt ad  a jövőbe mutató elképzeléseknek, érinti az oktatás-nevelés területén várható, az egész társadalom életét befolyásoló törvényi változásokat.

A szakmai programok korszerű pedagógiai módszereket, az elmúlt évek fejlesztési eredményeit mutatják be a főváros általános és középiskoláiban, kollégiumaiban, valamint a sajátos nevelési igényű tanulók iskoláiban nevelő, oktató pedagógusok számára. Ezeken a szakmai összejöveteleken korunk legégetőbb oktatási-nevelési problémái fogalmazódnak meg, és workshopok, kerekasztal-beszélgetések keretében  mód nyílik azok megvitatására, valamint a megoldásukat segítő jó gyakorlatok elsajátítására.

Bízunk abban, hogy programjaink számos pedagógus és oktatási szakember figyelmét felkeltik, és részvételükkel az egyes eseményeken, tapasztalataik, eredményeik ismertetésével is segítik az intézményekben folyó oktatási-nevelési munkát.

Köszönetet mondunk a fenntartóknak, a partnereknek, az  intézményeknek, a pedagógusoknak, az intézményvezetőknek segítő, támogató, példamutató együttműködésükért.

A Fővárosi Pedagógiai Napok 2011 részletes programját tartalmazó teljes programfüzet letölthető portálunkról.

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés